Commoning praktijken voor creative producers

13 Oct 14 Oct 2024

The world won't change itself. Dat geldt ook voor de wereld van de kunsten. Er is behoefte aan kritische producers met een duidelijke eigen visie, die voorbij bestaande structuren en disciplines denken en werken. DAS Creative Producing is er voor hen. - website DAS Amsterdam Master Creative Producers 

Als creative producer word je de spin in het web van heel veel verschillende actoren. Samenwerking is dus top, nummer 1 competentie voor dit vak. De masteropleiding Creative Producer aan DAS Amsterdam legt daarom een sterke nadruk op gelijkwaardige samenwerking, kritische reflectie en zelfontwikkeling. 

Reeds vele jaren vult Timelab een klein stukje van het programma in van deze opleiding door een 2 daags bezoek van de studenten aan onze plek. Met de Timelab Academy leren we de studenten omgaan met grenzen en peer coaching technieken, maar krijgen ze ook een onderdompeling in de wereld van commoning praktijken. 

De master DAS Creative Producing is een tweejarige, interdisciplinaire deeltijdopleiding voor projectleiders, producenten, zakelijk leiders, curatoren die zich willen ontwikkelen tot creative producer. Zij werken in alle kunstdisciplines, onder andere: theater, film, muziek, digital art, beeldende kunst en dans. Binnen de master ontwikkel je een eigen artistieke en maatschappelijke visie. Je onderzoekt de relatie van kunst met gemeenschap, duurzaamheid, inclusiviteit, ondernemerschap, interdisciplinair werken en politiek.  

Deze 2 daagse is enkel toegankelijk voor studenten van de DAS opleiding. 

Wil je zelf ook een 2daagse voor jouw groep organiseren? Laat het ons weten via Team@timelab.org

13 Oct 14 Oct
9:00 - 17:00
Remodeling Common Ground