Duurzame eventruimte op een top locatie

Trakteer jouw gasten op een 100% duurzame eventruimte

Timelab vertelt een verhaal over circulariteit, cultuur en tastbaar maken van een hoopvolle toekomst. Je organiseert jouw event in onze eventhal waar jouw gasten ondergedompeld worden in een bad van inspirerende voorbeelden. Je geeft jouw keynote en breakouts optimale omstandigheden om impact te creëren. Je serveert drinkbaar regenwater op smaak gebracht met fruit en kruiden uit de tuin en kiest uit een smaakvol verzorgd en verrassend aanbod van onze chefs!

  • 30-70p
  • 100% toegankelijk en vlot bereikbaar met openbaar vervoer
  • alle faciliteiten voor keynotes en break-outs
  • lokale, gezonde en eerlijke catering

 

Geef je trainingen voortaan in een locatie die past bij jouw verhaal

Je organiseert een training voor groepen tot 30 personen. Hiervoor heb je een flexibele klasopstelling nodig, scherm en audio ondersteuning. Je bent op zoek naar een eigenzinnige ruimte die uitstraalt waar jij voor staat. Zelfontplooiing, kennisdelen en leren van elkaar. Naast de klasopstelling werk je graag in groepjes en break-outs en bied je ook een lunch of diner aan die met zorg en liefde bereid is door één van onze chefs ter plaatse. Zij voldoen aan alle dietaire wensen en voorzien indien gewenst bediening of zelfs 'samen koken' workshops. 

  • tot 30p
  • klasopstelling met schermen en audio installatie
  • break-outs
  • samen koken of lokale, gezonde en eerlijke catering

 

Vind een lichtrijke, uitnodigende ruimte voor al jouw lichaams- en groepswerk. 

De kracht van binnenuit, dat is waar jouw praktijk om draait. Je begeleidt mensen in hun persoonlijk groeipad door lichaams- en groepswerk. Je zoekt een ruimte waar lichtheid, zachtheid en intimiteit voorop staan en waar je met maximaal 24 personen vlot kan werken. Sfeerlicht, muziek, thee, zachte matjes en een eigen sanitair zijn de basis setting van deze prachtige tempel. Voor lunch en diner zorgen onze chefs met heel veel overgave.

  • tot 24p
  • intieme, ruime en sfeervolle zachte ruimte
  • eigen sanitair
  • lokale, gezonde en eerlijke catering

 


 

BASIC

SERVICE

GOLD

Inspireer

30-70p

100% toegankelijk en vlot bereikbaar met openbaar vervoer

keynotes en break-outs

500 euro 900 euro 1500 euro

Leer

tot 30p

klasopstelling met schermen en audio installatie

break-outs

300 euro 500 euro 800 euro

Groei

tot 24p

intieme, ruime en sfeervolle zachte ruimte

eigen sanitair

200 euro 300 euro 600 euro
 

*

Wij zetten jouw ruimte klaar in basisopstelling.

*

Jij pikt de sleutel op en zorgt voor ontvangst

*

Jij brengt de ruimte terug naar de oorspronkelijke staat.

*

Catering staat klaar om zelf te serveren.

*

Je kan tot 24u vooraf de ruimte naar wens inrichten.

*

Wij zorgen voor het ontvangst.

*

Jij brengt de ruimte terug naar de oorspronkelijke staat.

*

Catering staat klaar om zelf te serveren.

*

Wij zetten jouw ruimte klaar.

*

Wij zorgen voor het ontvangst.

*

Wij brengen de ruimte terug naar de oorspronkelijke staat.

*

Catering wordt voor jou geserveerd.

*

Gratis rondleiding ter waarde van 200 euro

 

*prijzen exclusief catering. Op basis van jouw voorkeur werken we met een van onze chefs om catering op maat te voorzien!

Maak kennis met onze chefs:

Martha T’Hooft, de drijvende kracht achter Quitapena, werd verliefd op de Mexicaanse cultuur terwijl ze vrijwilligerswerk deed aan de grens van Mexico. Dit inspireerde haar tot het creëren van een uniek recepten- en woordenboek, wat de basis vormde voor haar cateringdienst die de rijke smaken en verhalen van Mexico naar jou brengt.

Ae Jin Huys, oprichter van Mokja!, brengt de filosofie van de Koreaanse keuken naar Timelab. Geïnspireerd door haar reizen en studie in Korea, biedt Ae Jin een ervaring waarbij eten als dagelijks medicijn dient.

Helena Schoeters heeft een passie voor mensen, voor muziek en voor koken. Die passies combineert ze dagelijks in haar leven en werk. Ze is zangeres, leerkracht, geeft vormingen en workshops en kookt voor groepen. Ze reist graag en veel, maar komt ook altijd graag weer thuis. En zo kookt Helena ook: met invloeden van over de hele wereld, maar met een grote liefde voor lokale ingrediënten, tradities en oude technieken.

 


"Het Timelab HQ ademt architectuurkwaliteit uit, en de werking draait rond urgente maatschappelijke stedelijke uitdagingen waar we in Gent voor staan. Wij appeleren graag aan de ambities die Timelab als organisatie koestert. En willen die waarden mee uitdragen. De organisatie verliep vlekkeloos, en het Timelab team dacht mee over de beste setting, catering en programmering. Warm aanbevolen!"  - Bregje Provo - Team Stadsbouwmeester Gent

"Inspirerende locatie, boeiende rondleiding en super dienstverlening! Onze groep was zeer enthousiast en de interesse in Timelab en jullie missie werden zeker en vast gewekt. We komen graag nog eens terug!" - Joke, Globelink

"De vlotte bereikbaarheid met het openbaar vervoer is een echte troef, zeker omdat enkelen van ons vanuit Nederland reisden. Heel vriendelijk onthaald en kregen de perfecte plek voor twee dagen vergaderen. De catering was verzorgd en had rekening gehouden met specifieke wensen. Ook doorheen de twee dagen hebben we ons steeds welkom gevoeld met vragen. We hebben ontspannen en vruchtbaar vergaderd!" 

"Timelab is een inspirerende artistieke plek met een fijne combinatie aan binnen- en buitenruimte. We apprecieerden de uitwisseling met het team en de gastvrije ontvangst." -  Carlo Vuijlsteke - Senior consultant

"We zochten een sfeervolle locatie in lijn met onze waarden en vonden de gepaste ruimte bij Timelab. Je stapt de ruimte binnen en je wordt meteen betrokken als bezoeker. Het team van Timelab verzorgde ook een workshop. Zo kwam de meerwaarde van de plek nog meer tot uiting." - Sander Van Parijs  - Muntuit

"Timelab is altijd een beetje thuiskomen. Vlotte samenwerking en een inspirerende plek!"  - Algemeen coordinator Archipel

"Ondertussen al 2 keer een co-creatie sessie georganiseerd in Timelab en voor de activiteiten die wij organiseren is dit werkelijk 'a perfect fit'. Het is dan ook een inspirerende omgeving die uitnodigt om te brainstormen en out-of-the-box te denken."  co-founder Alice Down the Rabbit Hole 

 

 

 

Meer weten?

Wil je meer weten over hoe de ruimte tot stand kwam?

Check het artikel van Lotte De Voeght voor Kunstenpunt

Wil je onze tuin ontdekken?

Check wat er groeit

Wil je een artistieke virtuele tour?

Check het werk van Duncan Speakman, Tineke De Meyer en het Britse duo XR5

Deze ruimte kwam tot stand met de steun van Vlaams Fonds voor Culturele infrastructuur, Stad Gent voor de ontwikkeling van een vrijplaats in het economisch stedelijk weefsel en als circulaire hub dankzij Het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling

Attachments

Events

14 Dec 2022

Commons in de Stad

Kunnen commons een antwoord bieden op de huidige uitdagingen inzake wonen, energie, mobiliteit, en voeding? Een debat tussen Koen Schoors, Koen Wynants en Evi Swinnen in het Krookcafé.
More

Blog

Projects

31 Mar 2023

Virtual exploration of the Timelab building project

Discover the stories, dreams, wounds and traces of a building that holds the space for many people and projects. Duncan Speakman, Tineke De Meyer and Tom and Lilly collaboratively constructed a 3D exploration of the Timelab project to visit at your time and place.
1 Jun 2022

Eetbare Tuin

80 plantensoorten vind je in onze tuin. kruiden, fruit, thee en groenten. Ontdek verrassende smaken en technieken.
1 Jan 201831 Aug 2021

Terug in Omloop

Sinds 2017 huist Timelab in een voormalige opslagplaats in de Kogelstraat te Gent. De ontwikkeling van de plek ontstond vanuit een artistiek onderzoek naar elastische ruimte.
19 Oct 31 Oct 2017

Ruimte

RUIMTE verbeeldt de zoektocht naar de vorm van het ongrijpbare achter wat onze ruimte vormgeeft.
More

Publications

More
Redefining Cultural Space

Volg dit project op instagram

#redefiningculturalspace