Dompeldag

29 Nov 2024

Welkom bij de vernieuwde 'Dompeldag' bij Timelab! Ben je op zoek naar een inspirerende en creatieve omgeving waar je inspiratie, hoop en bondgenootschap kan vinden? 

Op elke laatste vrijdag van de maand openen we onze deuren van 9 tot 5 en nodigen we je uit om Timelab te verkennen. Of je nu op zoek bent naar nieuwe activiteiten, vragen hebt voor ons team, of gewoon wilt ontspannen in onze uitgebreide bibliotheek, er is voor elk wat wils.

Stel je voor dat je jezelf onderdompelt in een omgeving waar kansen liggen om te leren en groeien en waar je mensen ontmoet die je anders misschien nooit zou ontmoeten. De mogelijkheden zijn eindeloos. Je kunt alleen komen voor een focuswerkplek, of breng een vriend mee en geniet samen van de levendige sfeer die Timelab te bieden heeft. 

Waar wacht je nog op? Markeer de laatste vrijdag van de maand in je agenda en sluit je aan bij ons voor een onvergetelijke 'Dompeldag'! We kijken ernaar uit om je te verwelkomen en samen een geweldige dag te beleven!

Lunchen doen we samen in potluck-stijl! Breng iets mee voor 1 à 2 personen of duik de tuin in en maak samen iets lekkers met wat voorhanden is.

9:30 - 17:00
Redefining Cultural Space
Gratis