Gezocht uitbaters Eatery !

27 Mar 2024

Droom jij van een vaste plek voor jouw eetconcept? Wil je de stap wagen, maar kijk je op tegen de investering? Dan is de eatery misschien iets voor jou.

Ligging

Het restaurant is gelegen op een boogscheut van het mobiliteitsknooppunt Dampoort. Desalniettemin deze wat verscholen ligt in de Kogelstraat, heeft deze buurt een behoorlijk potentieel clienteel en relatief weinig horecazaken. De Eatery maakt deel uit van Timelab waar er veelvuldig mensen werken en groepen op bezoek komen. Buren die een ochtendkoffie met krant komen halen, nog snel een hap voor je op de trein springt of een lunchbreak tijdens het werk in Timelab, het zijn maar enkele van de mogelijkheden. Een kwaliteitsvol restaurant en bar in de avond is anders ook iets waar de buurt naar verlangt. 

Het restaurant en sanitair is bovendien volledig rolstoeltoegankelijk en er is een MIVA parkeerplaats voor de deur, fietsenstalling voor de deur is voorzien, wandelafstand tot bussen en trein is ongeveer 5-7 minuten.

 Inrichting

Het restaurant is volledig circulair uitgerust naar een ontwerp van Onbetaalbaar. Naast de eco meubels is er verwarming en koeling op warmtepompen en mogelijkheid tot gebruik van gefilterd drinkbaar regenwater. Het geeft ruim zitgelegenheid voor 60 personen. De bar heeft 3 grote drankfrigo's een KeyKeg Tap en gootsteen.  De keuken is 10 M2 in oppervlakte en heeft een 4 pits gasfornuis met oven en afzuiging, industriële vaatwas, gootsteen groenten en afwas apart. 

er is een sonos geluidsinstallatie aanwezig, alle verlichting is led en dimbaar.

Buiten is een lichtluifel en gelegenheid voor 2 extra terrastafels voorzien.

De tuin bevat een schat aan eetbare planten en fruit en kan gebruikt worden voor de Eatery. Hier is ook een compostplek aan verbonden.

Vergunningen

Alles is gekeurd door brandweer en FAVV en er is een volwaardige horeca vergunning aanwezig. 

Beschikbaarheid

De eatery is onmiddellijk beschikbaar van donderdag tot zondag en dit tot eind 2025 met mogelijkheden tot verlenging. 

Prijs

1300 euro per maand (excl btw). Hierin zitten alle kosten van EGW en basis afvalverwerking vervat.

Hoe kandidaatstellen

Stuur ons een mail met jouw ervaring, concept en hoe je ervoor gaat zorgen dat we afval tot het minimum beperken, wat jouw prijssetting is en welk doelpubliek te wil bereiken. 

27 Mar
10:00
Redefining Cultural Space