Trainers en coaches verzamelen zich

22 Oct 2023
foto: Stijn Bollaert

We bouwen nieuwe ruimtes in onze plek. De School wordt een plek waar lessen, opleidingen en workshop kunnen plaatsvinden waarbij tot 30 personen aan verplaatsbare tafels per 2 personen een les kunnen volgen. Er is een smartboard, aangepaste akoestische omgeving, ecologische en gedifferentieerde verwarmingsbronnen (pallets en warmtepomp) en de mogelijkheid om samen te koken of catering of een cateraar te bestellen. De ruimte is samen 180 m2 groot en er is bovendien nog een break out mogelijkheid in de ruimte erboven, die is nog eens 80 m2 groot en heeft werktafels per 4 personen. 

In deze ruimte organiseren we met Timelab bovendien ook de Timelab Academy workshops.

Op de grote zolder is er licht, vloerverwarming, zachte elementen, 24 tatami matten, room deviders, een keukentje voor koffie, thee en versnaperingen, een toilet en douche. Hier is het ideaal vertoeven voor meer somatische workshops. Denk aan lichaamstherapieën, yoga, opleidingen in oosterse geneeswijzen, enzoverder. Dit zorglab wordt net als De School de gedeelde ruimte van een groepje van een 10tal vaste aanbieders voor dergelijke workshops. Timelab begeleidt de groep en helpt met het verbinden met de andere groepen in huis.

Deze twee nieuwe ruimtes werden ingericht door ONBETAALBAAR op OpenStructures

Zo vormen de trainers en coaches 2 nieuwe groepen gebruikers van de ruimte. Andere groepen in ontwikkeling zijn de chefs, de makers en de mensen van de fietsbibliotheek. Iedere groep heeft een 10-tal personen. Zij organiseren zich autonoom in hun ruimte. Timelab Academy kan ingeschakeld worden voor begeleiding van de groepen en samen vormen ze de bewoners van Timelab.

22 Oct
Redefining Cultural Space

Partners