Alle Kinderen Op Wielekes

1 Jun 2023

Bij Op Wielekes leen je een kinderfiets. Wie lid wordt, heeft altijd toegang tot een goede en kwalitatieve kinderfiets op maat. Je betaalt jaarlijks lidgeld en je ruilt de fiets voor een groter exemplaar indien nodig.

Koop je geen nieuwe fiets voor je (klein)kind omdat het er toch te snel uitgroeit? Staat je gang vol met fietsjes in afwachting tot het volgende kind erop kan rijden? Het fietsdeelsysteem Op Wielekes biedt een oplossing.

Voordelen van Op Wielekes

  • Altijd toegang tot een kwalitatieve kinderfiets op maat
  • Een eenvoudige en goedkope oplossing om te fietsen met uw kind van 2 tot 12 jaar
  • Plaats winnen in huis door enkel de fiets te stallen die u op dat moment nodig hebt
  • Een nieuw leven geven aan reeds gebruikte fietsen

kuiken_3

Het depot van Op Wielekes bij Timelab opent in de loop van het voorjaar 2024 haar deuren. Om dit op te zetten gaan we op zoek naar vrijwilligers die een handje willen toesteken. 

Dit kan zo :

- Help bij de inrichting en opstart van het depot
- Help bij de communicatie en administratie
- Help bij het openhouden van het depot
-Help bij het repareren van de fietsjes 

Op Wielekes bij Timelab is zo een van de meer dan 30 depots in Vlaanderen. Met de Timelab Academy begeleiden we een consortium van partners in het uitrollen van het netwerk richting Wallonie alsook het versterken van dit netwerk in het delen van kennis en expertise. 

Dit project wordt gesteund door Belgium Builds Back Circular en specifiek voor de uitwerking van het hyperlokaal depot kunnen we rekenen op de steun van EFRO. 

1 Jun
Redefining Cultural Space