[debat] SPORT in queer & feminist ways // Think and Make it happen

zo 23.09.2018 15:30 tot 18:00

English below
 
Ben jij een SPORT en RECREATIE enthousiasteling?
Kritisch denker? Creatief maker? Pragmatische uitvoerder?
Atleet, activist, academisch of andere? Betrokken tot LGBTQ kwesties?
Discriminatie? Emancipatie? Intersectionaliteit? Solidariteit?
 
Perfect!
 
We gaan bijeenkomen, elkaar informeren en inspireren met alles van warrige ideeën tot concrete aspiraties. Zo ontdekken we wie en wat er allemaal is rond Gent om samen te coördineren, te kruisbestuiven, te groeien en te steunen!
 
TIJDSLIJN & PROGRAMMA (voorlopig)
15:00 Meet&Greet circle: de deelnemers en de host leren kennen
16:00 Grind&Cheer square: problemen op tafel leggen en de bestaande middelen in kaart brengen
17:00 Plan&Deploy triangle: opportuniteiten bedenken/voorstellen/ontwerpen
 
Kom naar het evenement georganiseerd door het ccSPORT trans-lokale netwerk op 23 september in “De Schuur” van Timelab. Ontmoet gelijkgestemde rond ervaringen, interesses, passie en gebruiken.
 
Laat ons weten als iets wil voorstellen, helpen organiseren en/of zaken wil delen. De gastheer voorziet enkele kleine verfrissingen, maar wees zeker welkom om zelf iets mee te brengen (geen alcohol).
 
----
 
Dit is een in situ, gratis en open evenement, ondersteund door Timelab vzw. Dit is een queer-georganiseerd (door artiest in residentie zBlace), zelfbeheerd en participatief event in een queer-vriendelijke ruimte. De ruimte is rolstoel toegankelijk met minimale beperkingen, maar niet zo kind en huisdier veilig. Het evenement gaat door in twee talen, Vlaams en Engels, vertalingen zullen geïmproviseerd worden. Gepresenteerd door Zeljko en