[workshop] Arduino gevorderden

do 18.10.2018 19:00 tot 22:00

Automatisatie en dataverzameling zijn niet meer weg te denken uit onze wereld. Dankzij de Arduino en zijn wereldwijde community van makers is deze technologie toegankelijker dan ooit. Tijd om je skills hiermee naar een hoger niveau te tillen. 

Verwacht een hands-on sessie waarbij je als deelnemer onder de inspirerende begeleiding van Stefaan van Tuykom op je eigen niveau aan de slag gaat. Er worden voorbeelden voorzien om na te bouwen en er is ook ruimte om je eigen project helemaal uit te werken. Door deze aanpak kan je ook meer dan één keer deelnemen en wordt je gemotiveerd door je mede-arduino liefhebbers.

 

DOEL

- Verdiepen in het programmeren van arduino
- Inzichten krijgen naar projectwerking mbv arduino
- Zelfstandig een project opbouwen en afwerken
 

WIE

Voor mensen die reeds ervaring hebben met arduino en hierin willen verder werken naar complexere projectenBreng zeker je eigen computer mee, workshop materiaal kan je meebrengen of ter plaatse gebruiken (optioneel: Arduino's zijn te koop in Timelab alsook een arduino starters kit).

MAX. 12 DEELNEMERS

 

PRIJS

50 euro per persoon
Inschrijven is verplicht en kan hiernaast.

let op: ben je ingeschreven en kom je niet opdagen? Dan rekenen we een no show fee van 20 euro. Annuleren kan kosteloos tot 1 week vooraf.

Omslagfoto: Key Glove-Photo Courtesy -