Timelab, iets voor jou

Timelab is:

Open lab: Maak je eigen ding in het gedeelde protoyping lab. Je krijgt toegang tot de machines en het netwerk door je aan te sluiten bij de Timelab community.

Je jaarlijkse bijdrage van 180 euro zorgt ervoor dat de machines up to date blijven en dat het lab open en toegankelijk blijft voor iedereen. 

Het makerslab is reeds open op twee vast momenten, woensdag van 19u tot 22u en vrijdag van 9u tot 17u. Daarnaast wordt het makerslab ook open gehouden door vrijwilligers, deze openingsuren kan je vinden.

Het co-working café: Deel je werkplek met anderen. Je kan van dinsdag tot vrijdag tijdens de kantooruren ook gewoon in Timelab komen werken. Breng je laptop, kies je plekje en lunch samen met je peers. Gratis toegang, koffie en wifi.

Kennisoverdacht: Kom naar de workshops, lezingen en events. Alle info vind je in de .

Creatieprojecten: 3 keer per jaar starten creatieprojecten in Timelab. Hier nemen telkens een 20-tal experten aan deel. Samen maken ze prototypes voor complexe maatschappelijke kwesties. Kom meer te weten tijdens de open Kick Offs of Tussenstanden. Zie  voor meer info.

Wekelijkse lunch: Iedere vrijdag eten we samen. Breng iets mee of maak iets klaar uit onze tuin.

Kortom: Maak het verschil. Maak je eigen ding.

Wil je onmiddellijk beginnen? Kom dan eens langs op woensdagavond tussen 19u en 22u of vrijdag tussen 9u en 17u. Vraag naar de permanentieverantwoordelijke, schrijf in met een korte intake en ga onmiddellijk aan de slag.