[WORKSHOP] ARDUINO

vr 26.05.2017
19:00 tot 21:30

WAT?
Vandaag zijn mini computers zo goedkoop en eenvoudig te gebruiken dat iedereen slimme objecten kan maken. Arduino is één van deze mini computers die wereldwijd gebruikt worden door een divers publiek, van techneuten tot kunstenaars, om hun projecten leven in te blazen. Rond het systeem is een levende community gegroeid.

DOEL:
Acceleratie: Zit je vast met je project of wil je graag starten met Arduino? Trainer Lieven biedt hulp op maat. 

HOE:
Met de basis werkboxen leert men hoe men microcontrollers maakt, gebruikt en programmeert. Met de werkboxen voor gevorderden leert men objecten te laten communiceren met elkaar en met het internet. Men zet dingen in beweging door het aansturen van motors, lampjes en allerlei elektronische apparaten. We voorzien voorbeelden om na te bouwen, maar niets mag deelnemers tegenhouden om zelf een project mee te brengen.

WIE:
De workshop is geschikt voor zowel beginners als gevorderden. De deelnemer werkt zelfstandig met project kits en kiest zelf de moeilijkheidsgraad.

MAX 12 deelnemers

PRIJS:
35 euro per persoon.

Inschrijven is verplicht.

MATERIAAL
Breng je eigen computer mee. Je hebt deze nodig tijdens de workshop. Ander materiaal wordt voorzien door Timelab.

In Timelab te krijgen of aan te kopen aan inkoopprijzen.

 Arduino's zijn te koop in Timelab voor 24,00 euro. Je kan ook een arduino starters kit (incl arduino) kopen voor 99,99 euro. 

vind inspiratie op : 

Maak kennis met de trainer : 

Omslagfoto: 
Key Glove-Photo Courtesy - 

let op:

Ben je ingeschreven en kom je niet opdagen? Dan rekenen we een no show fee van 20 euro. Annuleren kan kosteloos tot 1 week vooraf.

Je deelname is pas geldig na betaling!